Ксамили

КСАМИЛИ - е основан и регистриран во Република Северна Македонија на 7 февруари 1991 година. 1987-1991 година - Пред формирањето на компанијата КСАМИЛИ, раководниот кадар, бил ангажиран во дистрибуцијата на пеќското пиво и се управувал под истото име во територијата на Република Северна Македонија. 1991-2005 - Бакалница (2 локации) во град Тетово

2002-2012 - Дистрибутери на компанијата Т-Мобиле (МОБИМАК) (Тетово, Гостивар, Керчове, Струга, Охрид и Куманово).

2004-сè уште - Дистрибутери на сателитската платформа DigitAlb

2020-сè уште - Овластени дистрибутери на XIAOMI

Покрај главната продавница и овластените продажни места, КСАМИЛИ нуди и услуга за онлајн плаќање од 01.09.2011

Целта на компанијата е секогаш да го носи она што навистина му недостасува на пазарот и со посветеност и љубезност кон секој партнер и клиент да излезе во пресрет на потребите на пазарот.

 

 

We are social

GET IN TOUCH

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Телефон:00389 71 631909
Е-пошта:info@sharri.mk
Веб:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Terms And Policy