Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021

 

Наслов: Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021

Организатори :

Скијачки клуб  "Шари Академи"

Скијачка федерација на Македонија

Локација: Попова Шапка Стаза Пионерско Брдо(Алтернатива Тетекс 1)

Дициплина: Слалом, Велеслалом

Датум на натпревар: 26-27.02.2021

Задолжителна опрема: Опрема за натпреварување 

Котизација:

  • 300 Ден за натпреварувач

Категории:У8,У10,У12,У14,У16

Пријавувањето на натпреварувачите направете го најдоцна до 24.02.2021 (четврток) до 18.00 часот.

 

Сите натпреварувачи задолжително да се натпреваруват со Кацига. Сите натпреварувачи се натпреваруват на сопствена одговорност односно одговорност на родителот, инструкторот или клубот кој го претставуват

Контакт:              Агим Режепи + 389 70 484 864                  Јусуф Абдули + 389 71  631  909


We are social

GET IN TOUCH

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Телефон:00389 71 631909
Е-пошта:info@sharri.mk
Веб:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Terms And Policy