Lajme & Ngjarje

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021

28.02.2021 18:36:14

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021 në diciplinat: Sllallom i Vogël, Sllallom i Madh

Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021

22.02.2021 22:10:08

Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021 organizohet nga Klubi i skitarisë Sharri Academy në bashkpunim me Federaten e skitarisë së R. Maqedonisë në Kodrën e Diellit 26-27.02.2021

Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në garën e organizuar në Mavrovë "Nocna Snegullka"

06.02.2021 17:55:56

Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në garën e organizuar në Mavrovë "Nocna Snegullka" me 04.02.2021 dhe 05.02.2021.

Momentet e trajnimit për ekipin garues të Sharri Academy

30.01.2021 22:54:52

Momentet e trajnimit për ekipin garues të Sharri Academy

Kurse të hapura për sezonin 2020

01.12.2019 21:41:22

Klubi i skitarisë "Sharri Academy" bën regjistrimin e të gjithë personave të interesuar për kurse në skitari për sezonin 2020

Rezultatet nga Kupa "Nuriman Velija" 2019

24.02.2019 21:50:23

Rezultatet nga Kupa "Nuriman Velija" 2019

Kupa Alpine "Nuriman Velija" 2019

18.02.2019 22:39:03

Gara në skitari (Sllallom i Madhë) për fëmij të moshës prej 6 - 16 vjet. Organizator teknik : Klubi i skitarisë "Sharri Academy". Afati për regjistrim deri më : 22-02-2019

Ushtrimet për Sezonin Dimëror 2019

01.01.2019 13:00:00

Ushtrimet për kursin Fillestar dhe Përparimtar fillojnë prej 03.01.2019.

Kurse të hapura për sezonin 2019

29.11.2018 17:42:55

Klubi i skitarisë "Sharri Academy" bën regjistrimin e të gjithë personave të interesuar për kurse në skitari për sezonin 2019

Garat mbarëkombëtare në skitari 2018

11.03.2018 13:08:14

Në garat mbarëkombëtare në skijim, ne disciplinën e sllallomit të madhë të organizuara ne Kodren e Diellit kushtuar 50 vjetorit të demostratave të vitit 1968, garuesit e klubit te skitarisë

Ushtrimet për Sezonin Dimëror 2018

02.01.2018 19:32:46

Ushtrimet për kursin Fillestar dhe Përparimtar fillojnë prej 03.01.2018.

Kurse të hapura për sezonin 2018

27.11.2017 22:23:30

Klubi i skitarisë "Sharri Academy" bën regjistrimin e të gjithë personave të interesuar për kurse në skitari për sezonin 2018

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat