Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021 në diciplinat: Sllallom i Vogël, Sllallom i Madh

Klikoni në lidhjen më poshtë për të shkarkuar rezultatet zyrtare në  Sllallom i Vogël, Sllallom i Madh

Faleminderit për të gjitha kontributet tuaja dhe mbështetjen për mbajtjen me sukses të kësaj ngjarjeje.


Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat