Pse Anëtarësimi?

Anëtarët e Klubit e skitarisë Sharri Academy luajnë një rol të rëndësishëm në ruajtjen dhe zhvillimin e skitarisë në malin Sharrë. Me anëtarësimin tuaj ju kontribuoni në zhvillimin e skitarisë për Ju, fëmijët tuaj dhe komunitetin. Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të bashkoheni me këtë iniciativë duke u bërë anëtarë i/e një prej anëtarësimeve në klubin tonë.

Për t'u bërë anëtar i . Klubi e skitarisë Sharri Academy ju duhet të zgjidhni një nga anëtarësitë më poshtë. Çdo anëtarësim ofron shërbime të ndryshme dhe mundësi të ndryshme.

Antarsimet

 

Bronze

Bronze

Antarsimi në paketën Bronze është i përshtatshëm për anëtarësim individual: deri në 1 të rritur ose 1 fëmijë. Përfitoni 10% Ulje në çdo aktivitet të organizuar n...

Më shumë >
Silver

Silver

Antarsimi në paketën Silver është i përshtatshëm për anëtarësim individual: deri në 2 të rritur ose 3 fëmijë . Përfitoni 10% Ulje në çdo aktivitet të organizuar...

Më shumë >
Gold

Gold

Antarsimi në paketën Gold është i përshtatshëm për grupe dhe organizata: deri në 10 anëtarë. Përfitoni 15% Ulje në çdo aktivitet të organizuar nga Klubi...

Më shumë >
Platinum

Platinum

Anëtarësimi në paketën Platinum është i disponueshëm vetëm për anëtarët me ftesë të veçantë nga Klubit të skitarisë Sharri Academy, lejohet vetëm numër I kufiz...

Më shumë >

 

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat