Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në garën e organizuar në Mavrovë "Nocna Snegullka"

Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në garën e organizuar në Mavrovë "Nocna Snegullka" me 04.02.2021 dhe 05.02.2021.
Garuesit treguan aftësin dhe deshirën për fitore ku aritën të marin këto rezultate:
Në disiplinën e Slalomit të vogël në kategorinë U16 Peon Bexheti mori vendin e Tretë, në kategorinë U14 Edin Rexhepi u radhit i Katërti.
Gjithashtu në disiplinën e Slalomit të madhë në kategorinë e vajzave U12 Erla Idrizi u radhitë në vendin e Tretë, Edin Rexhepi U14 në Vendin e Gjashtë dhe Peon Bexheti në U16 në vendin e katërt.
Paraqitje të mirë patën edhe garuesit tjerë: Berr Abdi, Lirt Abdi, Ata Abdullah, Lorik Kurtishi, Jon Misimi, Andi Llokmani dhe Dren Haliti.

 

 


Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat