Kupa Alpine e skitarisë "Nuriman Velija"

Kupa Alpine e skitarisë  Nuriman Velija

Do të dëshironit që edhe Ju të kontriboni dhe të jepni mbështetje në zhvillimin dhe avancimin e skitaris në Malet e Sharrit atëher ndihma Juaj do të na ndihmoj që sëbashku ta organizojm këtë garë duke u përmisuar çdo vitë dhe duke mundësuar që gjeneratat e reja të kenë mundësin për shfaqjen e talentit të tyrë në sportet dimërore.
 
Si mund të kontriboj në organizmin e garës:
Sponzor
Të drejt sponzorimi kanë të gjitha subjektet juridike dhe fizike
Sponzor Gjeneral max: 1
Mbulon mbi 30 % të vlerës së nevojshme për realizimin e garës
Sponzor Lokal max: 7
Ço sponzor Lokal mbulon mbi 10 % të vlerës së nevojshme për realizimin e garës
Donator
Të drejt dhurimi kanë të gjitha subjektet juridike dhe fizike Çdo dhurues është i obliguar të deklaroj gjatë dhurimit të mjeteve a dëshrion që Emri dhe Mbiemri të jenë Publik ose Anonim
Vullnetar
Ftohen të gjith personat që deshirojn të ndihmojnë gjat organizmit të garës në fusha të ndryshme si artis, këngtar, media, logjistik, edukator etj.
 
Për më shum informacion ju lutem na kontaktoni për mes kontakt formës këtu në email info@sharri.mk , ose në numrat e telefonit +389 71 631 909 Jusuf Abduli dhe  +389 70 484 864 Agim Rexhepi. 
 
Kontributi Juaj do të na ndihmoj shum!
Ju mirëpresim

Në respekt të themeluesit të parë të klubit të skitarisë me emrin "Sharri" në vitin 1934 në F. Lisec - Tetovë  nga  Nuriman Velija dhe si skiator i parë në këto treva dhe si inspirim për gjeneratat e më vonshme që do të vazhdonin traditën e skitarisë në këto treva Klubi i skitarisë "Sharri Academy" vendosi që të organizoj një garë memoriale për fëmij prej moshës 6 - 16 vjeç  për të nderuar dhe respektuar kontributin e dhënë nga Nurman Velija në zhvillimin e skitarisë në Malin Sharr.

Të dhënat

Emri: Kupa Alpine "Nuriman Velija"

Organizator Teknik: Klubi i skitarisë "Sharri Academy"

Lokacioni:Kodra e Diellit

Disiplina:Sllallom i Madh

Data e garës: Definohet për çdo sezon

Paisje Obligative: Helmet për skitari

Kategoritë:

Kat. U8,

Kat. U10,

Kat. U12,

Kat. U14,

Kat. U16

* Të gjithë konkurrentët u kërkohet të konkurrojnë me helmetë për skiatorë. Të gjithë konkurrentët konkurrojnë nën përgjegjësinë e tyre, prindërve të tyre, instruktorëve apo klubit që përfaqësojnë.

* Data e organizimit të Kupa Alpine e skitarisë "Nuriman Velija" do të publikohet në faqen e internetit, mediat sociale dhe mediat lokale

* Regjistrimi për konkurrentët do të jenë të hapura në kohën kur dë të publikohet data e organizimit të Kupa Alpine e skitarisë "Nuriman Velija" .

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat