Pse Donacion?

Dhuroni në Klubin e skitarisë Sharri Academy

Klubi i skitarisë Sharri Akademy është një organizatë jofitimprurëse e përkushtuar për të mbështetur një traditë të përkrahjes së përvojave të ndryshme gjatë tërë vitit në frymën e argëtimit dhe miqësisë për familjet, të rinjtë dhe të gjithë dashamirët e sporteve dimërore.

Shpresojmë që ju do të merrni në konsideratë dhurimin e një donacioni në Klubin e skitarisë Sharri Academy. Kontributi juaj në klubin tonë do të na ndihmojë të vazhdojmë traditën e skitarisë në malin Sharrë.
Klubi i skitarisë Sharri Academy mban një vend të posaçëm në historinë e skitarisë në malin Sharrë, si klub më vjetër i skitarisë që funksionon në vazhdimësi, dhe si i tillë ka bërë përpjekje për të nxitur skitarinë si një aktivitet popullor.

Ne kemi krijuar disa nivele të dhënash për të mbështetur Klubin e skitarisë Sharri Academy. Ju lutem zgjidhni atë që është më e përshtatshme për ju.
 

Donatorët mund të zgjedhin midis donacioneve anonime dhe donacioneve publike:

  • Dhurimi anonim do të thotë se donatori do të jetë anonim dhe vlera e donacionit do të jetë publike
  • Dhurimi publik do të thotë se donatori do të publikohet në:
    • Web site e Akademisë Sharri,
    • Profilet sociale,
    • Në raportet e Akademisë së Sharrit të Klubit të Skijimit
    • Në ngjarjet dhe çdo mundësi në emër të mbështetjes dhe ndarjes së suksesit.

Kategorizimi i nivelit të donatorëve

 
Niveli i dhurimit Vlera e dhurimit
Niveli Bronze 1€-99€
Niveli Silver  100€-199€
Niveli Gold  200€-499€
Niveli Platinum  500€ e më shumë
 

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat